06-12376006

Krassen verwijderen van je auto. Kan je dat zelf of laat je het liever herstellen door de professional? Dit artikel gaat over beide mogelijkheden.

Krassen op je auto. Elke dag kijk je er naar. Trots en zuinig als je bent op je auto baal je enorm.  Als het tegenzit kan de kras nog gaan roesten ook. Ben jij er op tijd bij?

Krassen verwijderen uit autolak, laten doen

Ik verwijder de kras van je auto. Dat doe ik plaatselijk, wat betekent dat het deel waar de schade zit slechts gedeeltelijk wordt overgespoten. En dat scheelt in de kosten. Vergeleken met overspuiten zijn de kosten van bovenstaande kras over de deur 50% goedkoper. Dat is prettig voor je portemonnee én voor het uiterlijk van je auto. Vul voor een gratis taxatie dit formulier in.

Zelf krassen verwijderen uit auto

Het alternatief is dat je zelf de kras van je auto verwijdert. Heb je een linker- en een rechterhand en wil je leren hoe je de krassen zelf kunt verwijderen? Met de Herstel Je Auto Zelf kit kan je de kras gewoon thuis herstellen voor de deur. Het mag uiteraard niet regenen of hard waaien. Deze instructie en alles wat je nodig hebt vind je in de verschillende kits.

De Herstel Je Auto Zelf kit voor flinkere schades zoals diepe krassen en roest. De kit bestaan uit alle materialen die je nodig hebt voor herstel, een instructie-DVD en stappenplannen op papier.

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Dan is de workshop wat voor jou.

Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van het pakket.

Ard
Ard

Ard Klever is sinds 2009 gecertificeerd Spot Repair Specialist. Hij heeft zijn eigen werkplaats aan huis en helpt auto eigenaren met het herstellen van krassen, roest en andere soort autoschade.