06-12376006

Referenties

Sinds 2009 repareren wij schade aan auto’s zoals lakschade en/of roestplekken. Al meer dan duizend klanten gingen je voor. Dit is een verzameling van referenties achtergelaten op Google Maps, onze website, via Whatsapp of direct per mail.

Gratis taxatie via Whatsapp:

Gratis lakschade taxatie via whatsapp
(klik op logo)

Maak foto’s van de autoschade (close ups en van het gehele deel) en stuur ze in een WhatsApp bericht naar Ard:
06 – 123 76 006

Voor&Na foto - Kras Roest Verwijderen
* De voor&na foto kan bij een andere referentie horen.

Auto van Mark.

  • Schade aan bumper
  • Kleine krasjes verwijderen

“Heb bij Ard diepe krassen op mijn voorbumper laten overspuiten en met uitleg van Ard zelf krassen handmatig verwijderd. Mijn auto ziet er weer netjes uit. Ook mijn verbleekte handgreep heeft hij voor mij overgespoten. Ard is kritisch en verstaat zijn vak. Ook neemt Ard zijn tijd en jast niks af. Kwam ook prima zijn afspraken na en was duidelijk in zijn uitleg. Aanrader.”

De auto ziet er weer prachtig uit!

“Ard heeft m’n autolak gerepareerd nadat de lak eraf was gebladderd bij de bumper (na een behandeling in de wasstraat). Het resultaat is verbluffend mooi geworden en de auto ziet er weer prachtig uit. Ard heeft secuur z’n werk gedaan en je betaald een eerlijke en aantrekkelijke prijs voor de reparatie.”

– Jeroen

Zeer scherpe prijs!

“Ard heeft het gat en deuk in mijn onderdorpel boven verwachting weten te repareren voor een zeer scherpe prijs!”

– Daan

Kan van harte aanbevelen!

“Ard heeft even geleden bekende roestplekken op Bmw e46 (wielkasten, dorpels) mooi behandeld, vooraf duidelijk over prijs, bleek minder dan begroot. Leuk contact gehad, kan van harte aanbevelen.”

– Tim

Voor&Na foto - Kras Roest Verwijderen
* De voor&na foto kan bij een andere referentie horen.

Auto van Nico.

  • Deuk in voorscherm auto
  • Bumper ontzet

“Lelijke deuk in het voorscherm bleek toch vervelender dan op de foto te zien was. Zowel de bumper als het scherm zelf waren ontzet. Ard heeft het keurig gerepareerd en ook een extra deukje in het scherm meteen meegenomen veel van hem geleerd, leuke dag en met een strakke auto weer naar huis.”

Ik raad Ad graag aan voor je reparatie werkzaamheden.

“Ik heb bij Ad de roestplekken op mijnT4 California Camper laten behandelen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Vriendelijke en bekwame ondernemer die met je meedenkt in oplossingen. Ik raad Ad graag aan voor je reparatie werkzaamheden. Een tevreden klant uit Santpoort”

– Frank (via Marktplaats)

Zeer tevreden, goede service voor een mooie prijs.

“Kras en deuk door Ard laten repareren. Niets meer van te zien. Zeer tevreden en goede service voor een mooie prijs.”

– Maike

Kan van harte aanbevelen!

“Onze camper zat vol roest. Dankzij Ard zijn hulp staat de camper er weer mooi bij, Ard denkt goed mee aan oplossingen, is hulpvaardig en zorgt voor een mooi resultaat! Zeker een aanrader!”

– Corver (via Marktplaats)

Voor&Na foto - Kras Roest Verwijderen
* De voor&na foto kan bij een andere referentie horen.

Auto van Erik.

  • Schade aan bumper
  • Roest op achterkant

“Ik ben in het bezit van een BMW E39 M5, en wil deze zo lang mogelijk behouden en wel in een zeer goede staat. Na het ontdekken van wat roest aan de achterste wielrand een afspraak gemaakt en op Vrijdag naar Ard gebracht. Toch wat huiverig voor het uiteindelijke resultaat, het betreft toch een hele aparte auto en ik vertrouw daar lang niet iedereen mee. Ard is er dezelfde middag nog mee begonnen, op Zaterdag mee verder gegaan en de Maandag daarop kon ik hem weer ophalen. Ard hield mij in de tussentijd van elke stap met foto’s op de hoogte, en nam echt de tijd om het werk zo goed mogelijk te doen. Ik was zeer aangenaam verrast toen ik de auto ophaalde want deze staat er weer superstrak bij en van de hele reparatie is niets meer te zien. Echt vakwerk, ik ben niet snel tevreden maar hier neem ik mijn petje voor af. Ik kan Ard dan ook van harte aanbevelen en zal niet aarzelen de M5 daar met een gerust hart neer te zetten als dat ooit nog eens nodig mocht zijn. Ard, bedankt!”

– Erik (via Marktplaats)

De auto ziet er weer prachtig uit!

“Lelijke roestplek op deurdorpel van mijn auto. Roestplek bleek veel groter te zijn als verwacht, maar Ard heeft het super hersteld. + Communicatie met Ard is erg prettig en duidelijk, vriendelijke man. + Goed en snel + Uitstekende prijs Als ik ooit weer eens schade heb ga ik zeker weer terug en beveel het iedereen aan. Bedankt Ard!”

– Matthijs

Resultaat veel beter dan wat ik had gehoopt

“Lelijke kras deur en kras/deuk wielkast zeer mooi hersteld door Ard. – Resultaat veel beter dan wat ik had gehoopt – Ard denkt mee over wat zinvol is om te doen (eerst even proberen te polijsten, in plaats van direct spuiten) – Goede, snelle en zeer vriendelijke service – Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding”

– Magnus

Top herstel bedrijf

“Top herstel bedrijf voor kras en corrosie schade aan u auto. Heeft mijn Saab 95 netjes hersteld. Kwantiteit TOP! Helaas moet ik we weer langs ivm nieuwe schade…”

– Wijgaarden (via Marktplaats)

Voor&Na foto - Kras Roest Verwijderen
* De voor&na foto kan bij een andere referentie horen.

Auto van Mechteld.

  • Flinke kras op de bumper
  • Deuk

“Ard heeft me enorm uit de brand geholpen! Ik had een deuk en krassen veroorzaakt in een geleende auto. Herstel was bij de gewone garage duurder dan de waarde van de auto, dat was dus geen optie. Maar ik wilde de wagen toch netjes teruggeven. Ard heeft de auto netter gerepareerd dan ik voor mogelijk had gehouden, voor een heel betaalbare prijs. Echt een vakman. Ik raad hem voortaan aan iedereen aan!”

– Mechteld

“Super mooi de auto opgeknapt!! Wat een service. Heerlijk snel ook! Ik beveel hem zeker aan! Bedankt!”

“Vakkundig en voor een goede prijs krassen op een Renault Laguna keurig weggewerkt. Zeer vriendelijk geholpen!”

“Was vandaag met mijn BMW bij Ard langs geweest om te spuiten omdat iemand een grote kras op mijn auto heeft gemaakt, mooi werk geleverd voor een goed prijs.”

“Heb onlangs een roestplek laten verwijderen en het resultaat is top! Ben er heel blij mee”

CONTACT

ARD    06 – 123 76 006

Locatie

Nekkerweg 77
1461 LG Zuidoostbeemster

Gelieve een afspraak te maken vóórdat u langs komt bij onze werkplaats.

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 17:00
Zat: 10:00 – 15:00
Zon: Gesloten

Contact formulier

12 + 6 =