06-12376006

Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Ard en Skip Klever. Vader en zoon. Auto schade experts sinds 2009. Wij helpen auto-eigenaren met het herstellen, repareren en verwijderen van krassen, roestplekken en andere auto lakschade voor een eerlijke prijs en met persoonlijke service.

Dé auto schadespecialist sinds 2009

Ik ben Ard Klever, en al vanaf mijn 18e heb ik ‘iets’ met vervoer. Ik ben namelijk gestart als chauffeur op een bestelbus. Ik heb in verschillende vrachtwagens gereden, daarna gewerkt als planner en via de carrièreladder Operational Manager geworden bij een groot transportbedrijf.

De vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap heeft mij altijd getrokken. Na in Engeland een privé opleiding Spotrepair te hebben gevolgd in 2009 ben ik de markt opgegaan met mijn bedrijf AMJ – The art of repair.

Ik help auto-eigenaren met het herstellen/repareren/verwijderen van krassen, roestplekken en andere lakschade op hun auto tegen een betere prijs en met persoonlijke service.  Ik doe dit zelf voor ze of ik biedt ze de tools en begeleiding om zelf de schade te herstellen. 

Sinds 2020 is mijn zoon Skip ingestapt in het bedrijf en sindsdien zijn we een officieel familie bedrijf.

Skip Klever

Omdat ik ervan hou om nieuwe dingen te leren ben ik sinds 1 september 2020 bij mijn vader gaan werken. Dat bevalt goed. Onze werkplaats is op de plek waar we ook wonen. Dan kan ik ook afwisselen met mijn opleiding tot autospuiter en andere dingen doen. 

Het is fijn om te leren door te doen. Ik leer veel van mijn vader. Ook hoe het is om een eigen bedrijf te hebben. We hebben leuke klanten.

Voor de toekomst zou ik graag zien dat we groeien en uitbreiden, met een spuitcabine, een mooiere brug zodat we met gemak twee of drie auto’s tegelijk kunnen doen.

Ik wil ook leren om mechanisch aan auto’s te kunnen werken. Velgen opknappen wil ik ook leren. En ik wil meer aandacht besteden aan onze doe-het-zelf kit, dat is een mooi product voor leeftijdsgenoten!

Doe het zelf pakketten verkocht

Krassen hersteld

Roest plekken verwijderd

Hoe verwijder je zelf een kras?

Wil je zelf proberen een kras uit je auto te verwijderen? Dat kan en is helemaal niet moeilijk, mits je de juiste tools hebt en weet wat je moet doen. In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe je zelf een kras uit je autolak verwijdert met ons doe-het-zelf-pakket.

Hoe behandel of verwijder je een roestplek op je auto en welk invloed heeft dat

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De werkplaats

We hebben onze werkplaats in Zuidoostbeemster en je bent van harte welkom om langs te komen. Laat het ons wel vooraf even weten via: 06 – 12376006

Kras-Roest-Verwijderen.nl

Dé autolak specialist van Nederland. Heb je een kras, deuk of roest in je autolak? Dan ben je hier aan het juiste adres. Óók als je het zelf wilt repareren!

Ons Team

Ard Klever

Ard Klever

Skip Klever

Skip Klever

CONTACT

ARD    06 – 123 76 006

Locatie

Nekkerweg 77
1461 LG Zuidoostbeemster

Gelieve een afspraak te maken vóórdat u langs komt bij onze werkplaats.

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 17:00
Zat: 10:00 – 15:00
Zon: Gesloten

Contact formulier

1 + 13 =