06-12376006

Van alle schades die ik tegenkom tijdens mijn werk heb ik een top 5 samengesteld van veel voorkomende lakschade in auto’s (met voor en na foto’s).

Voor&Na foto - Kras Roest Verwijderen

1. Parkeerschade bumper

Parkeerschade is het meest voorkomende probleem. Door smalle ruimtes in parkeergarages of parkeerplaatsen wil het nog wel eens voorkomen dat je zelf een obstakel niet ziet. Of dat een ander jou niet heeft gezien… Gelukkig zijn krassen en deuken in de bumper gemakkelijk te verhelpen. Neem contact met me op via Whatsapp als ik jou hiermee kan helpen.

2. Roest wielkast, 

3. Roest onderkant deur, 

4. Roest onderkant bumper

Roest ontstaat meestal in de wielkast, aan de voorzijde van de auto en bij de deuren. Roestplekken op de wielkast en onderzijde bumper worden vooral veroorzaakt door steenslag en vuil van het wegverkeer. Bij de deuren komt het vaak voor dat poreus geworden stootstrips water doorlaten. Het proces van roestvorming is vaak al begonnen zonder dat je het ziet.

Door regelmatig je auto te wassen en de kwetsbare delen  te controleren vooral bij de wat oudere auto kan je zicht houden op het ontstaan van roest.

5. Krassen auto door ‘onbekende oorzaak’

Helaas is het een veel voorkomende lakschade in auto’s, de onbekende dader die geen briefje achter laat. Ik vind het een nare schade. En het is mijn doel jouw hier zo snel mogelijk vanaf te helpen. Het uiterlijk van je auto telt. Ik ben autolak schade specialist en help je van je krassen in je autolak af.

Welke schade staat bij jou – helaas – op nummer 1?

Vraag voor een vrijblijvende prijsopgave kan je ons gewoon even appen. Zie link onderaan pagina!

Ard
Ard

Ard Klever is sinds 2009 gecertificeerd Spot Repair Specialist. Hij heeft zijn eigen werkplaats aan huis en helpt auto eigenaren met het herstellen van krassen, roest en andere soort autoschade.