06-12376006

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het herstellen van een kras in autolak?

De kosten voor het herstellen / verwijderen van een kras, roest of deuk in je autolak verschilt per auto en de hevigheid van de schade. Stuur daarom foto’s van jouw schade via WhatsApp en je krijgt direct de kosten indicatie te horen!

App Ard: 06-12376006

Hoe kan ik auto krassen verwijderen?

In principe heb je twee opties om auto krassen te verwijderen: zelf doen OF door een autoschade specialist.

Zelf doen? Neem dan ons advies aan en koop een Doe het Zelf Pakket. Goedkoop en kwaliteit.

Uitbesteden? App ons foto’s van je schade en we helpen je meteen.

Roest in autolak, kan dit verholpen worden?

Ja, natuurlijk! Wel even onder voorbehoud van hoe heftig de roest in je auto zit, maar een gemiddelde roestplek in jouw autolak kan gewoon verwijdert worden. Ook hier geldt: stuur je foto’s via WhatsApp voor een specifiek antwoord op je vraag.

Herstellen jullie ook lakschade op locatie?

Nee. Wij hebben een werkplaats aan huis dat ons van alle machines en materialen voorziet. We herstellen je autolak schade dus niet op locatie omdat we simpelweg sneller en effiecienter in onze werkplaats zijn.

Kan ik zelf een kras in de autolak verwijderen?

Ja zeker! Kijk eens naar ons Doe Het Zelf Pakket en ga zelf aan de slag met onze Vimeo tutorials.

Hoe haal je hars van je autolak af?

Hars op je auto kan je verwijderen met een aantal verschillende middelen. De beste is de kant-en-klare harsverwijderaar die je bij iedere auto speciaal zaak kan kopen. Die klus is zo gepiept.

Je zou volgens het internet ook boomhars van je auto kunnen verwijderen met terpetine, nagellak remover, alcohol, stikker oplosser en boter/olie. We raden dit echter NIET aan en het gebruik van deze middelen zijn op eigen risico.

Is het makkelijk om zelf autolak schade te verwijderen?

Makkelijk is het zeker, als je maar weet wat je doet. Een klus als zelf krassen uit je auto verwijderen vereist lef. Je moet het durven. Wanneer je eenmaal weet hoe het moet, kan je het voor altijd zelf doen.

Hoe kom ik weer thuis wanneer ik mijn auto bij jullie achter laat?

Geen zorgen! Na het afleveren van je auto in onze werkplaats in Zuidoostbeemster brengen we je naar treinstation Purmerend. Daar halen we je ook weer op wanneer de auto klaar is.

Hoe lang duurt het om de krassen uit mijn auto te verwijderen?

Gemiddeld staat een auto voor een weekje bij ons in de werkplaats. Het hangt af van de grootte van de klus en hoe druk we het die week hebben. Uiteraard gaat alles in overleg en spreken we een ophaal datum af.

Dekt mijn verzekering de kosten van deze lakschade?

Ja, vaak wel! Het is absoluut de moeite om contact met je autoverzekeraar op te nemen over je schade of lees hier meer over autoverzekeringen en mogelijkheden.

Kennisbank

We delen onze kennis graag!

Dof geworden rode auto oppoetsen

Dof geworden rode auto oppoetsen

Een rode auto oppoetsen op de juiste wijze kan de dof geworden lak weer laten glanzen. In de loop van de jaren en door weersinvloeden kan een rode auto behoorlijk dof worden.  Rood, geel en wit zijn kleuren waarbij het dof worden van de auto het meeste voorkomt....

Met een autoverzekering gedekt tegen krassen

Met een autoverzekering gedekt tegen krassen

Niets is er zo vervelend als een nieuw aangeschafte auto die binnen een paar dagen vol gekrast is door de hangjeugd, paaltjes of door weersomstandigheden. Lakschade kan een behoorlijke doorn in het oog zijn en het kostenplaatje die daaraan verbonden is levert je...

CONTACT

ARD    06 – 123 76 006

Locatie

Nekkerweg 77
1461 LG Zuidoostbeemster

Gelieve een afspraak te maken vóórdat u langs komt bij onze werkplaats.

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 17:00
Zat: 10:00 – 15:00
Zon: Gesloten

Contact formulier