06-12376006

Wij herstellen autolak als nieuw

Wij zijn autoschade experts en herstellen krassen, roest en andere schade in jouw autolak voor een eerlijke prijs. Onze werkplaats is in de Zuidoostbeemster en onze klanten komen uit heel Nederland (en soms zelfs van buiten onze landsgrenzen).

Stuur ons foto’s van de autoschade via WhatsApp en we vertellen je direct wat een reparatie kost. Wil je langs komen? Bel ons dan even van te voren.

Gratis lakschade taxatie via whatsapp

Gratis taxatie

Heb je schade aan je auto doordat je langs dat rotpaaltje moest? Zitten er door een @#$&!, ik bedoel door onbekende oorzaak krassen in je autolak? Of heeft je auto parkeerschade opgelopen?

Stuur ons de foto’s en we vertellen je direct wat een reparatie kost. Klik op het WhatsApp icon:

Gratis lakschade taxatie via whatsapp
N

Hoe werken wij?

Na een gratis taxatie via WhatsApp ontvang je van ons een eerlijke prijs voor de herstelkosten van jouw kras, roest of andere autolak schade.

Breng je vervolgens de auto naar onze werkplaats? Dan brengen wij jou naar het trein station en halen je daar ook weer op als de auto klaar is.

Je autolak is weer zo goed als nieuw en voor een lagere prijs dan de meeste grote garages.

Gratis lakschade taxatie via whatsapp

Waar kunnen we je mee helpen?

Sinds 2009 zijn wij Spot Repair experts en door de jaren heen hebben we duizenden autoschades herstelt. Iedere schade is anders, maar geen één is onbekend voor ons.

Krassen in auto

De meeste schades in autolak zijn krassen. Een kras op de bumper of autodeur is er zo, en is ook zo weer hertelt.

Roestplekken in autolak

Roestplekken in de autolak zijn hardnekkig en vaak neemt men pas laat contact op met een specialist. Zorg dat je op tijd bent!

Schaafschade

Een andere veel voorkomende schade in de autolak is schaafschade: 3 of meer krassen boven elkaar door een drempel of parkeerpaaltje.

Deuk in auto herstellen

Wij halen ook (kleine) deuken uit je auto!

Spot Repair

Wij zijn Spot Repair specialist.

Campers en Caravans

Naast het herstellen van reguliere autoschade, herstellen wij ook schade aan uw camper, caravan en/of zelfs scootmobiel. 

wij herstellen ook lakschade aan uw Caravan en camper.

Bedliner Autolak – Special

Naast het verwijderen van krassen, deuken en roest van uw auto, kunnen wij ook uw gehele auto in een andere kleur spuiten. Onze eigen promo auto hebben we samen (vader-zoon project) met Bedliner behandeld. Voor Skip een mooi instap project, voor Ard heerlijk om een nieuw product uit te proberen. En het resultaat mag er wezen!

  • Bedliner voor een stoere look van je auto.
  • In alle kleuren mogelijk.
  • Eerlijke en betaalbare prijs.

“Ard is een vakkundige die al het mogelijke in zijn kunnen doet om het beste resultaat voor je auto te krijgen!” – Unger, Amsterdam

“Heb bij Ard diepe krassen op mijn voorbumper laten overspuiten en met uitleg van Ard zelf krassen handmatig verwijderd. Mijn auto ziet er weer netjes uit. Ook mijn verbleekte handgreep heeft hij voor mij overgespoten. Ard is kritisch en verstaat zijn vak. Ook neemt Ard zijn tijd en jast niks af. Kwam ook prima zijn afspraken na en was duidelijk in zijn uitleg. Aanrader.”

Maarten

Amsterdam

“Vanmorgen zocht ik een schadehersteller voor mijn auto en kwam de advertentie van Ard tegen. Ik kom zelf uit Rotterdam en moest naar Wormer rijden maar het was het geld waard!! Vervelende scheur onderop mijn bumper is mooi weg gewerkt.”

Chie Feng

VW Polo, Rotterdam

“Ik had laatst kleine schade aan mijn Mercedes combi. Rechts achter zat ook een klein scheurtje in de bumper. Afspraak gemaakt en auto ’s avonds neergezet, ’s middags weer opgehaald. Heel netjes gerepareerd en bijgespoten. Ik ben zeer tevreden en ook zeker over de prijs.

Carlo

Mercedes, Abbekerk

CONTACT

ARD    06 – 123 76 006

Locatie

Nekkerweg 77
1461 LG Zuidoostbeemster

Gelieve een afspraak te maken vóórdat u langs komt bij onze werkplaats.

Openingstijden

Ma t/m vr: 10:00 – 17:00
Zat: 10:00 – 15:00
Zon: Gesloten

Contact formulier

3 + 15 =