06-12376006
  • Heb je een kras op je auto en wil je deze voor het zicht laten verwijderen?
  • Zit er steenslag op je auto?
  • Wil je de auto snel laten repareren?

Krassen verwijderen zonder spuiten oftewel SSR is dan de oplossing voor jouw auto. SSR staat voor Sprayless Scratch Repair. Dit systeem is de oplossing voor een snelle reparatie van krassen, krasjes en/of steenslag.

Krassen verwijderen zonder spuiten ssr voor
Krassen verwijderen zonder spuiten ssr na

Krassen verwijderen zonder spuiten

Er wordt gewerkt met echte autolakken gemaakt op kleurcode van de auto. De lak wordt aangebracht op de schade. Deze droogt direct. De overtollige lak wordt gepolijst. Om de kwaliteit te waarborgen geeft SSR een garantie van 2 jaar op de uitgevoerde reparatie.

Ongeveer 80% van alle krassen kunnen op deze manier behandeld worden. De kras of steenslag zal optisch weg zijn en blijven. De reparatie kan snel en efficiënt worden uitgevoerd en duurt maximaal 1 uur (mits de kras met SSR behandeld kan worden) zodat je de auto niet dagen hoeft te missen.

Krassen verwijderen door het hele deel te laten herstellen en overspuiten kost vaak meer dan € 250, —  Met spotrepair zijn de kosten meestal 50% goedkoper. Is de kras op jouw auto geschikt voor de SSR methode scheelt dit nogmaals meer dan de helft.

Wil je een gratis taxatie? Vul dan dit formulier in.

Krassen verwijderen zonder spuiten

Bekijk deze video over dit systeem:

Ard
Ard

Ard Klever is sinds 2009 gecertificeerd Spot Repair Specialist. Hij heeft zijn eigen werkplaats aan huis en helpt auto eigenaren met het herstellen van krassen, roest en andere soort autoschade.