Lakschade herstellen | Top 5 lakschade

Lakschade herstellen: van alle schades die ik tegenkom tijdens mijn werk heb ik een top 5 samengesteld met voor en na foto’s:

Krassen verwijderen parkeerschade Roest verwijderen wielbak Roest verwijderen voor Roest verwijderen achter Krassen verwijderen voordeur

1. Parkeerschade bumperKrassen verwijderen parkeerschade
Parkeerschade is het meest voorkomende probleem. Door smalle ruimtes in parkeergarages of parkeerplaatsen wil het nog wel eens voorkomen dat je zelf een obstakel niet ziet. Of dat een ander jou niet heeft gezien….

 

2. Roest wielkast, 3. Roest onderkant deur, 4. Roest onderkant bumper

Roest ontstaat meestal in de wielkast, aan de voorzijde van de auto en bij de deuren. Roestplekken op de wielkast en onderzijde bumper worden vooral veroorzaakt door steenslag en vuil van het wegverkeer. Bij de deuren komt het vaak voor dat poreus geworden stootstrips water doorlaten. Het proces van roestvorming is vaak al begonnen zonder dat je het ziet.

Door regelmatig je auto te wassen en de kwetsbare delen  te controleren vooral bij de wat oudere auto kan je zicht houden op het ontstaan van roest.

Roest verwijderen wielbak Roest verwijderen voor Roest verwijderen achter

5. Krassen auto door ‘onbekende oorzaak’

Krassen verwijderen voordeur

Helaas komt het te vaak voor, de onbekende dader die geen briefje achter laat. Ik vind het een nare schade. En het is mijn doel de eigenaar hier zo snel mogelijk vanaf te helpen. Het uiterlijk van je auto telt.

 

 

Welke schade staat bij jou – helaas – op nummer 1?

Vraag voor een vrijblijvende prijsopgave een gratis taxatie aan.

 

 

2 gedachten over “Lakschade herstellen | Top 5 lakschade

  1. Had op de auto van mijn vrouw (Ford Ka) op beide portieren diverse krasjes en krassen zitten en deze zijn door Ard perfect verwijderd voor een zeer schappelijk bedrag. De Ka ziet er weer super uit. Thanks Ard!!!

  2. Ard heeft de roest schade super goed opgeknapt van mn blauwe ford c-max . Er is niets meer van te zien. Keurig gespoten en afgewerkt. En dat voor een keurige prijs. Ook de tussentijdse foto’s van de werkzaamheden zijn erg leuk. Kortom Ard is een vakman die z’n werk met passie doet. Als u schade aan uw auto heeft is het bezoek aan AMJ schadeherstel zeker de moeite waard!

    Gr. Ivo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *