Reacties

Krasjes herstellen (BMW)
Ard is een vakkundige die al het mogelijke in zijn kunnen doet om het beste resultaat voor je auto te krijgen!


Unger - Amsterdam
Diepe krassen bumper
Heb bij Ard diepe krassen op mijn voorbumper laten overspuiten en met uitleg van Ard zelf krassen handmatig verwijderd. Mijn auto ziet er weer netjes uit. Ook mijn verbleekte handgreep heeft hij voor mij overgespoten. Ard is kritisch en verstaat zijn vak. Ook neemt Ard zijn tijd en jast niks af. Kwam ook prima zijn afspraken na en was duidelijk in zijn uitleg. Aanrader.

Maarten - Amsterdam
Vervelende scheur bumper
Ard heeft mij heel goed geholpen met mijn Volkswagen Polo, voor een vervelende scheur onderop mijn bumper.

Vanmorgen zocht ik een schadehersteller voor mijn auto en kwam de advertentie van Ard tegen. Ik kom zelf uit Rotterdam en moest naar Wormer rijden maar het was het geld waard!! Vervelende scheur onderop mijn bumper is mooi weg gewerkt.

Ard bedankt !

 

Chie Feng - Rotterdam
Klein scheurtje bumper netjes gerepareerd
Ik had laatst kleine schade aan mijn Mercedes combi. Rechts achter zat ook een klein scheurtje in de bumper. Afspraak gemaakt en auto 's avonds neergezet, 's middags weer opgehaald. Heel netjes gerepareerd en bijgespoten. Ik ben zeer tevreden en ook zeker over de prijs. Hij vertelde me dat hij binnenkort ook kleine krassen onzichtbaar kan repareren, en dat je er op kan wachten. Ik kom dan zeker weer langs.

Ard bedankt

 

Carlo uit Abbekerk
Kras uit autoportier verwijderd
Ard is een serieuze man die met veel liefde en vakmanschap zijn werk doet.
Hij is steeds bereid te vertellen wat hij gaat doen. Het resultaat mag er absoluut zijn.
Na het spuiten nog een paar kleine stofjes maar als de lak eenmaal goed droog is draait ook Ard hier zijn handen niet voor om en verwijderd ze op professionele wijze.

Ik kan u dit adres in Wormer heel erg aanbevelen. Een klein zithoekje met koffiemachine zou het geheel nog meer een professionele uitstraling geven maar ik zou er zonder dat hoekje niet voor wegblijven šŸ˜‰

 

 

Willem Blom - Huizen
Ik wil Ard aanraden!
Een tijdje geleden heeft hij een roestplek op mijn auto behandeld. Helaas kwam de roest na verloop van tijd toch terug. Dat kan gebeuren. Toen ik daarover contact met hem opnam, was hij direct bereid om het te verhelpen, want hij vond het belangrijk dat ik tevreden was, zei hij.

Sympathiek en prima service dus!

Ondertussen was er nog een ander roestplekje op mijn auto ontstaan, dat heeft hij ook meteen keurig gerepareerd.Ā Als ik weer met roestplekken, een kras of een ander probleem met autolak te maken krijg, ga ik weer naar hem toe!

Bedankt ArdĀ en succes verder!

 

 

J Reijerkerk - Beverwijk
Lakschade en roest verwijderen
Als BMW liefhebber werd ik door de BMW dealer uitgenodigd om een presentatieĀ bij te wonen van de nieuwe 1 serie en wou daar natuurlijk met mijn M3 goed voor de dag komen.

De lak op mijn spiegels was niet mooi en door het aanwezig zijn van siliconen was het een zeer lastig klusje. Uiteindelijk kreeg Ard de originele spiegels op tijd weer als nieuw. Op mijn 7 serie heeft Ard diverse roestplekken op de kofferklep en wielranden netjes behandeld en in de lak gespoten en het resultaat mag er zijn.

Ook de spoiler van de auto van mijn vrouw is bijgespoten zaten behoorlijke diepe krassen op en een lastige roestplek waar inmiddels de roestvorming een gaatje had veroorzaakt ook behandeld en in de lak gespoten ziet er allemaal weer netjes en strak uit.

Ben zeer tevreden over het geleverde werk. Je krijgt ook nog eens gratis advies, goede service en prijs-kwaliteit helemaal in orde.

Ard bedankt ook voor het doe het zelf setje, het was servicegericht, leerzaam en gezellig. Kortom een echte aanrader voor iedereen die een krasje of roest wil laten behandelen of zelf aan de gang wil gaan.

 

Groeten Charles - Akersloot
Roest Honda Civic
Wielbakken achter van me Honda Civic helemaal van roest ontdaan en compleet gerepareerd. Zeer professioneel en vakkundig!
Prijs kwaliteit verhouding helemaal TOP!!! Aanrader!!

Ard heel erg bedankt voor je werk!! Ik heb het ook op het Honda forum geplaatst.

 

Michael vd Bloem - Alkmaar
Roestplekken weg gewerkt
Klasse werk geleverd, Ard. Mijn old timer audi weer helemaal als nieuw, je hebt ook zorgvuldig de goede kleur lak gekozen, je ziet geen verschil, vakwerk!!!

gr. Hendrik - Wormerveer
Voor minder dan de helft
2 deuken en een aantal flinke krassen zijn door Ard onzichtbaar hersteld! Hij heeft het snel en voor een prima prijs gedaan. Opgave van 2 andere schadebedrijven: ca 1000 en tussen de 900 en 1200 Euro. Ard deed het voor minder dan de helft.

Erg blij met het resultaat.

Ton van der Wegen - Middelie