Over Ard

Jouw auto schadevrij!
Steenslag, een kras over je auto, een roestplek.
Het is geen gezicht, je baalt als een stekker. En je auto wordt er ook nog eens minder waard van. Je bent op zoek naar een oplossing. Niet zomaar een oplossing, de beste oplossing!

Krassen en Roest verwijderen
Als schadespecialist heb ik ervaring met alle problemen waar de autoliefhebber tegenaan loopt. Via deze blog hou ik je op de hoogte over de problemen én de oplossingen zodat je auto weer schadevrij rijdt. En jij dus met veel plezier ‘on the road’ bent.

Schadespecialist
Al vanaf mijn 18e heb ik ‘iets’ met vervoer. Ik ben namelijk gestart als chauffeur op een bestelbus. Ik heb in verschillende vrachtwagens gereden, daarna gewerkt als planner en via de carrièreladder Operational Manager geworden bij een groot transportbedrijf.

De vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap heeft mij altijd getrokken. Na in Engeland een privé opleiding Spotrepair te hebben gevolgd in 2009 ben ik de markt opgegaan met mijn bedrijf AMJ The art of repair. Op locatie herstel ik plaatselijke schades zoals krassen of roestplekken.

Jouw mening
Met deze blog hou ik je op de hoogte over autoschades, de problemen én oplossingen. En nodig ik jou uit om te reageren en vragen te stellen. Zodat je de beste oplossing voor jouw schade kunt vinden.

Jouw auto schadevrij!

Volg mij op: