Krassen verwijderen zonder spuiten / SSR Wormer

Krassen verwijderen zonder spuiten SSR Wormer

Krassen verwijderen zonder spuiten is een zeer voordelige methode waarbij de kras gevuld wordt met – op kleur van je auto – gemaakte autolak. De garantie hierop geldt voor 2 jaar!

 

Heb je een kras op je auto, dan zie je die elke keer weer zitten. Dat herinnert je telkens aan de vandaal of de fietser die dit heeft veroorzaakt. Bespaar je de kosten van het overspuiten met de SSR methode, krassen verwijderen zonder spuiten.

Krassen verwijderen door het hele deel te laten herstellen en overspuiten kost vaak meer dan € 250, —  Met spotrepair zijn de kosten meestal 50% goedkoper. Is de kras op jouw auto geschikt voor de SSR methode scheelt dit nogmaals meer dan de helft.

Krassen verwijderen zonder spuiten / SSR Wormer

SSR betekent Sprayless Scratch Repair. Deze methode is mogelijk bij 80% van alle krassen. Voor zowel lichte krassen als diepe krassen in de autolak. Het resultaat is verbluffend.

Er wordt gewerkt met echte autolak die al droogt op het moment dat het wordt aangebracht. Overtollige lak wordt verwijderd door middel van polijsten. Door het polijsten ontstaat fixatie van de lak in de kras of steenslag. Tevens kan ingevreten vogelpoep ingevuld worden. Is de kras diep dan wordt de behandeling herhaald tot niveau van de oorspronkelijke laklaag.

Bekijk onderstaand filmpje over het toepassen van het SSR systeem.

Met dit systeem kan de schade al vanaf € 40,– worden hersteld. Bijkomend voordeel is dat je er op kan wachten. Alle bedragen zijn exclusief BTW. Bekijk hier de stappen van herstel.

Heb je nog vragen? Bel gerust, Ard Klever 06-123 76 006

 

3 gedachten over “Krassen verwijderen zonder spuiten / SSR Wormer

  1. ’n Gemene kras over twee portieren is vakkundig hersteld en onzichtbaar gespoten. Prettig om dit adres van Ard achter de hand te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *