Krassen verwijderen: zelf doen of laten doen?

Krassen verwijderen zelf doen of laten doen?Krassen verwijderen van je auto. Kan je dat zelf of laat je het liever herstellen door de professional? Dit artikel gaat over beide mogelijkheden.

Krassen op je auto. Elke dag kijk je er naar. Trots en zuinig als je bent op je auto baal je enorm.  Als het tegenzit kan de kras nog gaan roesten ook. Ben jij er op tijd bij?

Krassen verwijderen, laten doen

Ik verwijder de kras van je auto. Dat doe ik plaatselijk, wat betekent dat het deel waar de schade zit slechts gedeeltelijk wordt overgespoten. En dat scheelt in de kosten. Vergeleken met overspuiten zijn de kosten van bovenstaande kras over de deur 50% goedkoper. Dat is prettig voor je portemonnee én voor het uiterlijk van je auto. Vul voor een gratis taxatie dit formulier in.

Zelf krassen verwijderen

Het alternatief is dat je zelf de kras van je auto verwijdert. Heb je een linker- en een rechterhand en wil je leren hoe je de krassen zelf kunt verwijderen? Met de Herstel Je Auto Zelf kit kan je de kras gewoon thuis herstellen voor de deur. Het mag uiteraard niet regenen of hard waaien. Deze instructie en alles wat je nodig hebt vind je in de verschillende kits.

De Herstel Je Auto Zelf kit voor flinkere schades zoals diepe krassen en roest. De kit bestaan uit alle materialen die je nodig hebt voor herstel, een instructie-DVD en stappenplannen op papier.

Wil je liever persoonlijke begeleiding? Dan is de workshop wat voor jou.

Bekijk onderstaande video voor een korte impressie van het pakket.

Heb je nog vragen, bel me gerust: Ard Klever 06-123 76 006.

10 gedachten over “Krassen verwijderen: zelf doen of laten doen?

 1. Als je er niet uitkomt, is het wel handig dat je kunt opbellen. Je krijgt dan begeleiding en advies van Ard. Die weet niet alleen hoe het moet, maar ook wat je kan doen als het misgegaan is 😉

  • Hoi, Wat kost een kras met SSR? Dat ligt geheel aan de lengte van de kras maar reken ca € 1,- per cm
   met een minimum van € 45,-

  • Hoi Hassan,

   Wat het kost ligt geheel aan de roestplek. Mijn tarief zit meestal tussen de € 150 en € 200,-.
   Als ik iets kan betekenen dan kan je mij ook bellen op 06-12376006.

   Groet

   Ard

 2. Hallo mensen met Ben uit Dordrecht

  Vandaag heb ik mijn privé Mercedes invalide bus opgehaald bij Ard.
  Ard heeft de bus onderhanden genomen i.v.m. div. roest plekken
  we hadden samen eerst 6 plekken gezien wat hij zou behandelen,bijwerken en weer spuiten zodat het niet meer te zien was waar de roest aanwezig was.
  de invalide bus is voor ons gezin heel belangrijk om onze zoon te kunnen vervoeren in zijn elektrische rolstoel.
  nu even over Ard,ik heb nog nooit een persoon zoals Ard tegen gekomen die meer doet dan afgesproken maar toch voor de afgesproken prijs.
  natuurlijk kijk Ard als je de auto naar hem brengt of het klopt wat je aangeven heb via de app.
  via de app heeft hij foto gekregen van mij,dat heeft hij beken en daarop een prijs afgegeven,een prijs waarvan ik alleen maar kon dromen,dus niet duur.
  later bleek ook nog dat ik goedkoper uit was dan wat we eerst hadden afgeproken terwijl hij meer werk gedaan heeft.
  op het dak hadden we eerst samen 4 roest plekken gevonden maar toen Ard daar aan het werk ging om de roest plekken te verhelpen ontdekte hij nog 6 klein plekjes op het dak,dus in totaal 10 plekken.
  Ard heeft via de Whats app mij foto’s doorgestuurd om te laten zien dat er nog meer plekken aanwezig waren.
  Ard heeft alle plekjes behandeld zonder een meer prijs,waar vind je nog een persoon die mensen helpt en niet het vel over de oren trekt.nu weet ik zeker dat Sinterklaas nog bestaat.
  maar wat ook belangrijk is dat wat hij afgeleverd heeft dat vak werk is.
  het is zeker de moeite waard om een paar kilometer verder te rijden om Ard in te schakelen om jou probleem met roest of krassen te verhelpen.
  ik wil maar 1 ding nog zeggen
  ………………………………………. Ard Bedankt

  groeten Ben uit Dordrecht

 3. Hallo,
  Ik heb een diepe kras van 45 cm op mn auto zitten. Wat kost het om deze te laten maken. En als ik morgen langs zou komen, wanneer is de auto klaar?

  Mvg

 4. Hoi Ard. Ik heb een mazda 6 en de wielkassen beginnen te roesten. Wat kost het om dat te laten repareren en doe je dat ook op locatie. Mvg arjan.

 5. ik heb meerdere krassen op mijn auto ongeveer 6 stuks waarvan er 3 diep zijn .
  veroorzaakt door vandalisme door jaloerse buren maar heb geen bewijzen .
  wat kost het me ongeveer en waar ben je gevestigd

 6. Hallo, ik heb meerdere krassen op mijn opel corsa uit 2000, aan linker en rechterkant, wat zijn kosten hiervan en waar bent u gevestigd?

  Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *