Doe Het Zelf

header-krv-nw

Autoschade? Die repareer je makkelijk zelf!
Ik ben Ard Klever. Als professioneel schadehersteller repareer ik dagelijks diepe krassen, parkeerschades en roest. Betaalt je verzekering die kosten en blijft je no-claim in tact, dan is er geen probleem, anders is het zondegeld. En het is niet nodig: met de Herstel Je Auto Als Nieuw Kit fiks je het eenvoudig zelf!

Zo doe je dat
Zelf autoschades herstellen, is absoluut niet moeilijk. Met de juiste materialen en mijn persoonlijke instructies lukt het iedereen die twee handen, tijd en zin heeft. Eén keer geleerd, kun je het de rest van je leven. Gewoon bij je thuis, voor de deur. Alles wat je nodig hebt, vind je in de Herstel Je Auto Als Nieuw Kit.

De kit: duidelijke instructiefilm en de juiste materialen
Belangrijkste in de kit is mijn duidelijke instructiefilm waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je de schade repareert. Je krijgt de instructie ook op papier, handig voor op je werkplek.
Daarnaast krijg je alle professionele materialen die je nodig hebt:

 • ontvetter, verwijdert ook siliconenresten
 • drie vellen waterproef schuurpapier, grof, middel en fijn
 • afplaktape
 • schuurkurk
 • wegwerphandschoenen
 • kleefdoekje, om vóór het spuiten de laatste stofjes weg te halen
 • staalplamuur, om oneffenheden weg te werken
 • roestverwijderaar
 • spuitbus grondverf
 • spuitbus aflak in de kleur van je auto
 • spuitbus blanke lak

De goede kleur
Om ervoor te zorgen dat je straks niets meer ziet van de schade, is het belangrijk dat je bij je bestelling de juiste kleurcode doorgeeft. Best lastig om die zelf te vinden. Maar geen nood: bel een merkdealer en vraag de kleurcode die hoort bij jouw chassis- of kentekennummer.

Klanten aan het woord

Ard heeft mij heel goed geholpen met mijn volkswagen polo, voor een vervelende scheur onderop mijn bumper.

Vanmorgen zocht ik een schadehersteller voor mijn auto en kwam de advertentie van Ard tegen.
Ik kom zelf uit Rotterdam en moest naar Wormer rijden maar het was het geld waard! Vervelende scheur onderop mijn bumper is mooi weg gewerkt.
Ard, bedankt!
Chie Feng

Ik had een kras op mijn bumper waar ik doodziek van was. Even een mailtje gestuurd naar Ard en kreeg meteen een belletje van hem dat ik langs kon komen. Kras weg en maar meteen een afspraak gemaakt voor een workshop.
Buiten het feit om dat Ard een aardige man is, heeft hij mij op een duidelijke en geduldige manier de kneepjes van het vak geleerd om krasjes weg te werken en een spiegeltje van je auto te maken. Ik ben tevreden over het resultaat en mij is veel duidelijk geworden hoe die (lak)lagen zijn opgebouwd. Aanrader!
Mike

Vragen?
App me op 06 12 37 60 06 en je krijgt meestal binnen 24 uur antwoord.

Bestellen
De Herstel-je-auto-als-nieuwkit kost 137 euro, inclusief btw en verzendkosten. Vóór 16 uur besteld? Dan heb je (op werkdagen) binnen 24 uur alles in huis om je auto professioneel te herstellen. We fiksen het samen!

Vul bij OPMERKINGEN het AUTOMERK en de KLEURCODE in.