Dof geworden rode auto poetsen

Rode auto poetsenEen rode auto poetsen op de juiste wijze kan de dof geworden lak weer laten glanzen. In de loop van de jaren en door weersinvloeden kan een rode auto behoorlijk dof worden. 

Rood, geel en wit zijn kleuren waarbij het dof worden van de auto het meeste voorkomt.

Witte waas oppoetsen
De lak van zo’n unikleur als rood, geel en wit kan in de zon wat men noemt verkrijten. Er ligt als het ware een witte waas over. De kleur kan weer worden opgepoetst met een goed polijstmiddel en door de juiste bescherming aan te brengen.

Kosten en baten
Vaak is je dof geworden auto al wat op leeftijd en vraag je je af of de kosten de baten nog wel dekken.  Door de autolak zelf te poetsen bespaar je veel geld en heb je toch een mooi resultaat waar je trots op kunt zijn.

Bekijk onderstaand de video en aanschouw het resultaat.

Auto poetsen

Hiervoor heb ik de Laat Je Auto Glanzen Kit samengesteld. Daarmee breng je de glans van de auto weer terug. Tevens kan je deze set gebruiken om kleine krasjes te verwijderen, bijvoorbeeld rondom de handgrepen.

De Kit is er ook met polijstmachine, de DeLuxe uitvoering. Dat gaat een stuk sneller en kan je gemakkelijk de hele auto poetsen. De kits worden geleverd met alle materialen, instructievideo en stappenplan op papier.

Wil je liever persoonlijke begeleiding, dan is er de VIP workshop.

Heb je nog vragen, bel me gerust: Ard Klever 06-123 76 006.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *