Affiliate worden

Promoot onze producten

Hoe kun je geld verdienen als affiliate?
Als affiliate kun je gemakkelijk geld verdienen via het internet, je hebt hierbij een aantal grote voordelen ten opzichte van de producteigenaar.

Als affiliate kan je onze producten promoten tegen een afgesproken commissie.

Je hoeft dus geen product te hebben om geld te kunnen verdienen, stuur simpelweg bezoekers via jouw affiliatelink naar onze verkooppagina en je ontvangt per verkoop je commissie uitgekeerd. Je kunt hiermee je maandelijks inkomen verdienen.

Je hoeft geen rekening te houden met klantenservice.
Omdat je klanten naar iemand anders stuurt heb je zelf niet te maken met klantenservice of andere zaken zoals distributie, voorraadbeheer en administratie. Je bent simpelweg een tussenpersoon die alleen de klanten doorstuurt en daarvoor betaalt krijgt.

Log in bij PayPro, kopieer je unieke affiliate link en begin met promoten!

Wanneer je inlogt bij PayPro zie je in het productoverzicht bij elk product een unieke link staan. Deze link is uniek voor jou en bevat jouw affiliate ID. Zoek een product uit wat je wilt promoten, kopieer de bijbehorende link en start met promoten!

Als er iemand op je link klikt gaat die persoon naar de website van het product dat je promoot, er wordt vastgelegd door PayPro dat dit via jouw link is. Wanneer de bezoeker het product koopt ontvang jij automatisch je commissie, meer is er niet bij!

Registreren als affiliate

• Klik deze link: https://www.paypro.nl/registreren-affiliate
• Vul je gegevens in en klik op ‘Account aanmaken’
• Er komt volgende tekst: Gefeliciteerd! Je bent affiliate bij PayPro
Je hebt een e-mail van ons gekregen. Je account is geactiveerd als je op de activatielink klikt. Als je doorgaat, zie je links in het menu een link naar de affiliate campagnes. Je kan direct beginnen met promoten.
• Ga naar de inbox van je e-mails en bevestig je aanmelding via de link in de mail met “Aanmelding afronden”
• Vul alle gegevens in die Paypro nodig heeft.

Van zodra dit in orde is, kan je onze producten promoten.
Heb je hulp nodig? Neem zeker contact met ons op!

Wil je op een andere manier samenwerken? Laat het ons weten!